Ik ga als full time singer-songwriter alweer m’n vierde jaar in. Ik vond het tijd om weer eens goed te kijken hoe ik me heb ontwikkeld en waar ik voor sta. Daaruit volgt de vraag: klopt m’n website nog? Kunnen de foto’s nog beter? Kloppen de plekken waar ik speel? Het antwoord is vaak ja, maar niet altijd. Dus ben ik aan de slag gegaan om in kaart te brengen welke dingen ik wil veranderen of verbeteren. Over de komende maanden ga ik langzaam wat veranderingen aanbrengen op de website, in m’n biografie, bij de foto’s, etc. Er komt heel veel moois aan! Ik krijg erg veel energie van al m’n plannen en merk dat het ook gepaard gaat met een hoop inspiratie voor nieuwe muziek, ideeën voor videoseries, beter beeldmateriaal en meer focus op waar ik uiteindelijk naartoe wil. De komende tijd vertel ik er meer over in m’n blogposts, nieuwsbrieven en natuurlijk op social media!

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.