Zoek je een singer-songwriter die met eigen songs en verhalen de sfeer kan maken tijdens een evenement of een festival? Dan ben je op de goede plek. Lees hier meer over wat je kunt verwachten als je mij boekt voor een optreden.

Als je me belt of mailt wil ik graag wat achtergrondinformatie over het evenement, zodat ik zo goed mogelijk aan kan sluiten bij jouw wensen. Zoek je bijvoorbeeld muzikale intermezzo's om te zorgen voor een leuke, opgewekte sfeer? Of wil je juist liedjes met diepgang waar achteraf over nagepraat kan worden? Verwacht je dat mensen zitten en luisteren of is het publiek dat langsloopt, of ondertussen een hapje eet? Ik stel me graag flexibel op en er is van alles mogelijk, maar het is fijn om dit van tevoren te bespreken zodat we allebei een positieve ervaring hebben. Mensen die mij in het verleden hebben geboekt waren het meest enthousiast over mijn songteksten en mijn bevlogen, vrolijke presentatie. Je kunt uitgebreidere reacties vinden onder aan deze pagina.

Mijn vraagprijs is afhankelijk van de duur, setting en reiskosten. Ter indicatie: voor een akoestisch huiskamerconcert vraag ik 169 euro + reiskosten. Voor een optreden bij een evenement waarbij je graag wilt dat ik meerdere sets speel en bijvoorbeeld zelf versterking meeneem moet je rekenen op een bedrag tussen de 250 en 349 euro + reiskosten. Als je een bandoptreden wilt ligt de vraagprijs rond de 500 euro. Neem vooral even contact op zodat we in overleg kunnen kijken wat er mogelijk is en vooral wat het beste past!

Als je graag eerst een keer live wil komen kijken kun je hier een overzicht vinden van mijn komende optredens:

Speellijst

P.S. Het kan ook zijn dat ik je in in contact breng met een collega singer-songwriter, als ik denk dat hij of zij beter past bij jouw wensen. Ik heb een uitgebreid netwerk via het Deventer Songwriters Gilde en ik beschouw mijn mede-muzikanten als collega's in plaats van als concurrenten, dus er is een goede kans dat ik je verder kan helpen.

Reacties

Maartens muziek is zo herkenbaar en hartverwarmend dat het gegarandeerd een warm fuzzy feeling bij je achterlaat. Zijn sympathieke verschijning en manier van doen zorgen voor een fijne sfeer en een lach op je gezicht. Zeker een aanrader, ook als je van originele teksten houdt!

Sietske de Waard
Sietske de Waard Organisator Droomland festival Kwestie van Geluk

Van interviews in mijn radioprogramma, wist ik al wie Maarten was. Een muzikant met mooie liedjes, die hart heeft voor de wereld en alles wat erin leeft. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, waardeer ik het enorm aan Maarten dat hij zo enthousiast en uitstekend alles zelf regelt, van zijn optredens tot videoclips bij zijn nummers. Dus toen ik begreep dat hij huiskamerconcerten gaf, heb ik mij er voor eentje opgegeven. Voor veel van de mensen die er gezellig bij waren, was het de eerste kennismaking met Maarten, en sommige van hen hebben het er nu na een paar jaar, nóg over!

Miranda Apeldoorn
Miranda Apeldoorn Huiskamerconcert in Deventer Ondernemerscoach bij Zinvol

Wat hebben we dankzij jou een mooie avond gehad! Onze gasten waren erg enthousiast over je liedjes, de manier waarop je het aan elkaar praatte en hoe je als artiest er bent. Zelf blijf ik genieten van je teksten. Toen ik je EP luisterde werd me duidelijk waar je me het meest mee raakt. Het is je enthousiasme en vooral ook de hoop die uit je liedjes spreekt. In jouw liedjes is de kans op verandering springlevend. Ik hoop dat ze me de kracht blijven geven om die hoopvolle weg weer te gaan en mijn mond open te doen tegen alles wat dat wil weerspreken. Samen tegen de angst.

Frank Belt
Frank Belt Huiskamerconcert in Harlingen Verhalenverteller bij op Verhaal
Neem contact op