Zoek je een singer-songwriter die met eigen songs en verhalen de sfeer kan maken tijdens een evenement of een festival? Dan ben je op de goede plek. Lees hier meer over wat je kunt verwachten als je mij boekt voor een optreden.

Als je me belt of mailt wil ik graag wat achtergrondinformatie over het evenement, zodat ik zo goed mogelijk aan kan sluiten bij jouw wensen. Zoek je bijvoorbeeld muzikale intermezzo's om te zorgen voor een leuke, opgewekte sfeer? Of wil je juist liedjes met diepgang waar achteraf over nagepraat kan worden? Verwacht je dat mensen zitten en luisteren of is het publiek dat langsloopt, of ondertussen een hapje eet? Ik stel me graag flexibel op en er is van alles mogelijk, maar het is fijn om dit van tevoren te bespreken zodat we allebei een positieve ervaring hebben. Mensen die mij in het verleden hebben geboekt waren het meest enthousiast over mijn songteksten en mijn bevlogen, vrolijke presentatie. Je kunt uitgebreidere reacties vinden onder aan deze pagina.

Mijn vraagprijs is afhankelijk van de duur, setting en reiskosten. Ter indicatie: voor een akoestisch huiskamerconcert vraag ik 195 euro. Voor een optreden bij een evenement waarbij je graag wilt dat ik meerdere sets speel en bijvoorbeeld zelf versterking meeneem moet je rekenen op een bedrag tussen de 350 en 500 euro. Als je een bandoptreden wilt ligt de vraagprijs tussen de 750 en 1000 euro. Neem vooral even contact op zodat we in overleg kunnen kijken wat er mogelijk is en vooral wat het beste past!

Als je graag eerst een keer live wil komen kijken kun je hier een overzicht vinden van mijn komende optredens:

Speellijst

P.S. Het kan ook zijn dat ik je in in contact breng met een collega singer-songwriter, als ik denk dat hij of zij beter past bij jouw wensen. Ik heb een uitgebreid netwerk via het Deventer Songwriters Gilde en ik beschouw mijn mede-muzikanten als collega's in plaats van als concurrenten, dus er is een goede kans dat ik je verder kan helpen.

Reacties

Maarten is een fijne artiest om samen mee te werken. Behalve dat hij catchy Nederlandse songs heeft, is hij helder in de communicatie, denkt mee en komt afspraken na. Maarten sluit ontzettend goed aan bij ons werk in het sociaal domein en weet met zijn liedjes mensen te verbinden. Als stadstroubadour zet hij mensen in het zonnetje die dat ├ęcht verdienen. Daarom was er dan ook geen twijfel dat Maarten ons congres zou openen.

Lennard Gols
Lennard Gols Programmaleider kunst en cultuur in het sociaal domein Kunstcircuit Deventer

Maarten is iemand die de sfeer van je evenement of uitzending uitstekend aanvoelt in zijn rol van tekstdichter en troubadour. Sterker nog, hij weet daar een extra element aan toe te voegen. Door zijn onbevangen en natuurlijke wijze waarop hij zijn muziek presenteert, geeft hij in een oogwenk een mooie muzikale duiding aan de gesprekken aan tafel, de keynotes en workshops van je evenement. Een verrijking van je programma. En een mooie muzikale samenvatting.

Bas van Dishoeck
Bas van Dishoeck Communicatieadviseur provincie Overijssel

Vanaf het voorjaar 2020 is de Balkon Beweging in Deventer gestart om Corona-proof optredens te verzorgen bij verpleeg en verzorgingshuizen. Met 250 optredens wisten we een glimlach op vele gezichten te toveren van mensen die door de maatregelen vaak binnen moesten blijven. Maarten, De Reisgenoot, had daar een groot aandeel in. Met een uitgekiend repertoire van herkenbare liedjes, die toch dicht bij zijn eigen gevoel bleven bracht raakte hij elke keer de juiste snaar. Of het in de brandende zon of in de snijdende kou bovenop een bestelbus was: met de Reisgenoot onderweg zijn was altijd genieten!

Jos Harmelink
Jos Harmelink Oprichter Balkonbeweging

Maartens muziek is zo herkenbaar en hartverwarmend dat het gegarandeerd een warm fuzzy feeling bij je achterlaat. Zijn sympathieke verschijning en manier van doen zorgen voor een fijne sfeer en een lach op je gezicht. Zeker een aanrader, ook als je van originele teksten houdt!

Sietske de Waard
Sietske de Waard Organisator Droomland festival Kwestie van Geluk
Neem contact op