Online opening of muzikale wrap up

Soms is het nodig of handig om een event online te organiseren. Ook dan kan ik de opening, een intermezzo of een wrap up verzorgen met een liedje op maat. Als songwriter maak ik een liedje dat helemaal is afgestemd op jouw organisatie en de mensen die er werken. Ik neem jou en je collega’s mee langs jullie waarden, doelen of andere dingen die besproken worden.

Meer informatie vind je onder de video.

Wat en hoe?

Ik denk graag mee over hoe ik kan bijdragen aan jouw online evenement. In een voorbereidend gesprek vraag ik naar de belangrijkste boodschap van het congres of symposium, de sprekers en de thema’s en welke sfeer het evenement zal hebben.

Voor een openingslied, muzikaal intermezzo of als muzikale dagvoorzitter schrijf ik de song(s) vooraf en speel ze tijdens jouw event.

Voor een wrap up maak ik voorafgaand aan het event een refrein en een contourenschets, de rest van het lied ontstaat tijdens het online event. Aan het eind speel ik de wrap up en sluit ik het event op optimistische wijze af met de belangrijkste boodschap.

Extra

Wil je een blijvende herinnering aan de wrap up? Dat kan met:

  • Een studio-opname met zang en gitaar
  • Een digitale versie van de songtekst
De Reisgenoot speelt een muzikale wrap up bij een online evenement

Eerdere online optredens

Eerder verzorgde ik online-optredens voor de Nieuwe Opleidingsscholen Amsterdam (NOA), de Rijksoverheid, de Randmeren, de gemeente Amsterdam en Groenlinks Deventer.

"Maarten heeft voor ons (en met ons) een liedje gemaakt n.a.v. een sessie met onze opleiders. Hij heeft ook een muzikale samenvatting gemaakt tijdens onze online-peerreview. Het NOA-lied verbindt onze missie en de mensen die achter deze missie staan. De individuele bijdragen voor dit lied leiden naar een collectief gedeeld gevoel. Zo ontstaat meerstemmigheid onder zijn muzikale (bege)leiding."

Pettra van Beveren
Pettra van Beveren Programmaleider Nieuwe Opleidingsschool Amsterdam Nieuwe Opleidingsschool Amsterdam

"In ons eerste live-stream congres zochten we een aansprekende artiest die het hele gebied muzikaal kon verrassen. En dat is erg mooi gelukt via het afsluitende lied dat Maarten voor ons heeft gemaakt. Alle gemeenten van Kampen tot Almere, met ondernemers en provincies samen konden zich allemaal herkennen in de pakkende teksten en song. De sfeer sprong van de beeldschermen af. We kijken met plezier terug op dit optreden. Dank Maarten, je was onze Reisgenoot door de Randmeren!"

Rita Braam
Rita Braam Directeur Gebiedscoöperatie Gastvrije Randmeren Gastvrije Randmeren