Muzikale wrap up

Wil je een congres of symposium origineel afsluiten? Ik verzorg regelmatig een verrassende muzikale wrap up waarin ik complexe informatie tot de kern terugbreng. Met een eindlied beklijft de boodschap van je congres beter én gaan mensen met een goed gevoel naar huis.

Meer informatie vind je onder de video.

Wat en hoe?

In een voorbereidend gesprek vraag ik naar de belangrijkste boodschap van het congres of symposium, de sprekers en de thema’s. Ook bespreken we de sfeer die jij in gedachten hebt. Op basis hiervan maak ik een refrein en een opzet voor de muziek, de rest van het lied ontstaat tijdens het evenement.

Extra
Wil je een blijvende herinnering aan de muzikale wrap up? Dat kan met:

  • Een handgeschreven of digitale versie van de songtekst
  • Een live (video)opname van de wrap-up

Wat kost het?
Voor een wrap up maak ik een offerte op maat. Het starttarief is 750,- ex 9% btw voor één dagdeel (4 uur).

De Reisgenoot speelt een muzikale wrap up op een evenement.

Eerdere muzikale wrap ups

Eerder maakte ik wrap ups voor de Natuurtop 2022, de gemeente Amsterdam, Dimence, de Lintjesregen van Kampen en Deventer, Nieuwe Opleidingsscholen Amsterdam, het CIOS, de provincie Overijssel, Topicus, Rijswijk wonen, het Van Kleef Instituut, de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen, Centraal Bureau Drogisterijbedrijven, V&VN en vele anderen.

De Deventer Ziekenhuis Academie heeft in juni jl. een middagsymposium georganiseerd met als titel ‘Presteren of leren? Of kan het ook allebei?’. Maarten heeft deze middag samengevat in een muzikale wrap up. Ik had hem al eens gehoord en was toen en ook nu onder de indruk. Knap hoe hij inhoudelijk de essentie weergeeft! Zijn professionele werkwijze, met o.a. een intake is prettig. Hij was er de hele middag bij om input te verzamelen en ook sfeer te proeven. Een dergelijke afsluiting is mooi, leuk, inspirerend en zorgt ook voor wat luchtigheid. TOP!

José Geerdink
José Geerdink Manager Deventer Ziekenhuis Academie

Maarten is iemand die de sfeer van je evenement of uitzending uitstekend aanvoelt in zijn rol van tekstdichter en troubadour. Sterker nog, hij weet daar een extra element aan toe te voegen. Door zijn onbevangen en natuurlijke wijze waarop hij zijn muziek presenteert, geeft hij in een oogwenk een mooie muzikale duiding aan de gesprekken aan tafel, de keynotes en workshops van je evenement. Een verrijking van je programma. En een mooie muzikale samenvatting.

Bas van Dishoeck
Bas van Dishoeck Communicatieadviseur provincie Overijssel

Maarten is al drie keer aanwezig geweest om een muzikale samenvatting te verzorgen van een afdelingsbijeenkomst. Hij weet treffend te verwoorden wat hij om zich heen hoort en dit met herkenbare en aansprekende anekdotes te vertalen in een afsluitend lied.

Nick Henning
Nick Henning Teamleider communicatie duurzaamheid Gemeente Amsterdam