Ik ben altijd aan het zoeken naar manieren om mijn kunst op verschillende manieren in te zetten. Omdat het me scherp houdt, omdat het leuk is en omdat ik daarmee niet volledig afhankelijk ben van optredens om mijn boterham te verdienen. Zo schrijf ik weleens liedjes in opdracht en geef ik soms muziekles of -workshops. Vandaag mag ik iets nieuws aan dat rijtje toevoegen!

Vanuit mijn achtergrond als muzikale verhalenvertaler en muziektherapeut ga ik een bijdrage leveren aan een workshop van Marja de Wit. Met haar verzorg ik een ééndaagse training, gericht op het verbeteren van communicatie binnen netwerken en teams. De training is gebaseerd op het Process Communication Model. Ik sluit hierbij aan door gebruik te maken van songs, werkvormen en methodes uit de storytelling. Verhalen worden steeds vaker gebruikt in bedrijfstrainingen om mensen te prikkelen, aan het denken te zetten of in gesprek te brengen met elkaar. Dat is iets wat ik ook graag doe mijn liedjes en waardoor ik het erg interessant en uitdagend vind om een bijdrage te leveren aan deze workshop.

Samen zorgen we voor een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk en voor een dynamische en speelse middag. Je leert over je eigen voorkeuren op het gebied van communicatie en samenwerken, maar ook over hoe je het beste aan kunt sluiten bij de ander om samen tot betere resultaten te komen.

Praktische informatie

Locatie: Deventer, School van Frieswijk
Tijd: Inloop tussen 12.00 en 12.30. Start workshop 12.30 tot 20.30.
Inclusief lichte maaltijd tussen 18.00 en 18.30.
Kosten: De eerste workshop is een pilot. Daarbij krijg je een eenmalige korting van 95 euro p.p. Hiermee komen de kosten voor de eerste editie op 4 april op 300 euro, exclusief BTW en inclusief een persoonlijk Process Communication profiel (t.w.v. €180).

Lees hier meer over de inhoud van de workshop.

Vragen stellen en je inschrijven voor de workshop kan via de website van Marja de wit: Eye for Change.

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.