Happen Zwolle organiseert op 20 mei het CultuurHappen Verhalendiner. Superleuk, want ik doe ook mee 😉 ! Bij dit diner worden de gangen afgewisseld met poëzie, muziek en verhalen.

Deze editie van CultuurHappen staat in het teken van hartstocht. Tussen de gangen door zorg ik samen met voormalig stadsdichter Marieke van Bolderen en verhalenverteller Frank Belt poëzie, verhalen en liedjes rondom dit thema. Denk aan liefde en lentekriebels, maar ook aan hart voor cultuur, spinnen die met vuur spelen en Vikings die naar het sekswalhalla willen (say what?). Liedjes over thuiskomen, gedichten over passie. Kortom, hartstocht in al haar facetten.

Woon je zelf niet in Zwolle maar heb je vrienden of kennissen die dit tof zouden kunnen vinden? Wil je ze dan tippen – Dat ik erg leuk vinden!

Het 3-gangen diner wordt georganiseerd door Happen Zwolle en kost € 35,00 (excl. Drankjes). Plaatsen kunnen gereserveerd worden via sanne@happenzwolle.nl of www.happenzwolle.nl/contact. De avond begint om 19.00 in 101 Winkels, Nieuwstraat 100 in Zwolle.

 

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.