Wauw, wat was zaterdag een geweldige avond! Het was mijn theaterdebuut en tegelijkertijd de lancering van mijn nieuwste CD “Van de wereld”. Ik ben erg blij dat er zoveel mensen in de zaal zaten die deelgenoot wilden zijn van dat mooie moment! Het was voor mij een prachtige plek om de liedjes echt over te laten komen, met de goede sfeer en met aandacht. Het was voeding, die me in staat stelt om als muzikant en verteller het beste uit mezelf te halen. Hieronder wat foto’s van het begin van onze nieuwe reis! Voor iedereen die erbij was – Bedankt voor je komst! En een speciale shout-out naar mijn vaste band: Dick Turubassa en Bryan Zwiers, mijn gast-violiste: Annemarie van Viegen en mijn fantastische regiseusse: Kim Arntzen

Foto’s door Eddy Dibbink

blank   blank blank blank blank

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.