Afgelopen vrijdag 11 maart maakte in mijn debuut op de regionale televisie. Nou heb ik allang geen trillende handen meer bij het optreden, maar camera’s op je neus doen toch iets anders met je dan een zaal vol publiek. Iets zenuwachtiger dan anders begon ik aan m’n liedjes en ik vond het moeilijk om te peilen hoe het nou eigenlijk ging. Normaal heb ik zaal waar ik op kan reageren, grapjes mee kan maken en waarmee ik de interactie aan kan gaan om m’n optreden boeiender te maken. Een hele uitdaging dus om het goede gevoel toch over te kunnen brengen zonder de ‘steun’  van de live publiek. Mensen zeggen ook vaak tegen me dat mijn optredens leuker zijn dan mijn opnames. Op zich een tof compliment natuurlijk, maar dat maakt altijd wat gespannen voor dit soort dingen. Maar toen ik het zelf eenmaal terug zag, was ik erg opgelucht – ook dit is iets waar ik langzaam goed in word! Yes! Als je de live-uitzending gemist hebt kun je hierboven terugkijken!

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.