Ik had een volle fles wijn. De afgelopen maanden heb ik er alles aan gedaan om die er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Stof eraf, een mooi etiket erop en een prachtige kruk om het af te toppen. Maar de wijn erin werd opgedronken – langzaam maar zeker.
Optreden en nummers schrijven zijn twee hele verschillende vaardigheden. Bijna als een binnen- en een buitenkant van jezelf. Ik heb mijn performance in het afgelopen half jaar verfijnd en opgepoetst. Maar de fles is leeg.

Dus ik zit klaar. Met alle randvoorwaarden in orde. Er is tijd, ik hoef me even geen zorgen te maken over geld en ik heb opnamemogelijkheden. Maar er gebeurt nog niet al te veel. Nog geen enthousiaste verhalen of nieuwe ideeën om aan jullie te laten horen. De wijn is op – en deze week ga ik eerst maar eens op druiven stampen.

OPROEP: ik zoek voeding voor de ziel – films, muziek en kunst om wijn van te maken. Wie heeft er tips? Stuur me een berichtje via social media of via de mail

 

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.