Oké, er is geen licht. Er is geen technicus en er zijn minder zinnen ingestudeerd. Maar verder is een huiskamer een klein theater. En dat maakt het tot één van de leukste plekken om op te treden. Dit seizoen heb ik er flink werk van gemaakt en staan er optredens gepland in meer dan 10 verschillende huiskamers door het hele land.

Als je zonder het licht kunt en niet bang bent voor intimiteit dan kan een huiskamerconcert een hele leuke ervaring zijn. Bijzonder zelfs. Nergens komt muziek zo dichtbij. Nergens kun je gewoon aan de muzikant vragen wat nou écht de betekenis is van dat liedje. Of waar hij zijn inspiratie opdoet. En of het nog aan is met de grote liefde waarover hij zingt. Of.. ?

Als je gestrest wordt van veel mensen in je huis, dan is het misschien niets voor jou. Maar als je iets te vieren hebt (verjaardag?) of gewoon een bijzonder moment wilt meemaken met vrienden en kennissen dan kun je mij uitnodigen in jouw woonkamer. Samen zoeken we een vorm die bij je past, en bepalen we wat een prettig aantal bezoekers is. En wie er mogen komen natuurlijk 😉 . Tot slot spreken we iets af over de betaling (vast bedrag, entree, of een bijdrage achteraf van de bezoekers).

Van mij mogen er nog best tien extra woonkamers bij. Doe je mee?

Vragen?

  1. Mijn woonkamer is erg klein, past daar wel een huiskamerconcert in? Als je ruimte hebt voor tien mensen dan gaat het helemaal lukken!
  2. Hoe lang duurt zo’n concert? Ongeveer een uur. Maar in overleg zijn er ook andere afspraken mogelijk
  3. Hoeveel kost dit? Dat hangt af van de locatie en de betalingswijze die we samen afspreken (zie hierboven). Informeer gerust vrijblijvend via social media of via maartenvveen[@]gmail.com (haal de haakjes weg uit het e-mailadres)
  4. Wat voor liedjes zijn het? Je kunt hier alvast wat luisteren om een indruk te krijgen.
  5. Wanneer kun je komen spelen? Wanneer je wilt! In principe richt ik me met deze huiskamertournee op de wintermaanden, maar ook daarbuiten zijn er afspraken te maken. Neem even contact op!
  6. Wat moet ik regelen? Als gastheer / eigenaar van de woonkamer zorg je ervoor dat er genoeg publiek is (min. 10 mensen) en eventueel biedt je je gasten een drankje aan.
  7. Ik heb nog een andere vraag. Neem even contact op via social media of via maartenvveen[@]gmail.com (haal de haakjes weg uit het e-mailadres)

 

Opmerkingen zijn uitgeschakeld.