Bij een huiskamerconcert kom ik live spelen in je woonkamer. Je hebt er niets voor nodig, geen podium en geen geluidsapparatuur. Nodig wat vrienden uit, zet een drankje klaar en ik zorg voor een bijzondere avond. Door de kleinschalige opzet is de sfeer anders dan bij reguliere concerten. De meeste bezoekers vinden dat de muziek meer 'binnenkomt' in de intieme setting van een woonkamer. Een mooie ervaring voor op een feestje, bij een bijzondere gelegenheid of als origineel cadeau voor iemand anders.

Je kunt al een huiskamerconcert boeken vanaf 169 euro! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden:

Neem contact op

Met het filmpje hieronder krijg je een indruk van wat me drijft om huiskamerconcerten te geven - én wat jij krijgt als je me boekt. Scrol naar onder voor de ervaringen en reacties van mensen die je voorgingen.

Reacties na afloop:

Het contact was prettig en helder. Hij kwam vooraf kennismaken zodat hij zijn programma op ons kon afstemmen. Iedereen vond het superleuk! We hadden een klein gezelschap waarin zijn zelfgemaakte luisterliedjes erg goed tot hun recht kwamen. Mooi kwalitatief gitaarspel: fingerpicking. De reisgenoot vinden wij een aanrader!

Marijke Kersten
Marijke Kersten Privéfeest in Epse

Van interviews in mijn radioprogramma, wist ik al wie Maarten was. Een muzikant met mooie liedjes, die hart heeft voor de wereld en alles wat erin leeft. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, waardeer ik het enorm aan Maarten dat hij zo enthousiast en uitstekend alles zelf regelt, van zijn optredens tot videoclips bij zijn nummers. Dus toen ik begreep dat hij huiskamerconcerten gaf, heb ik mij er voor eentje opgegeven. Voor veel van de mensen die er gezellig bij waren, was het de eerste kennismaking met Maarten, en sommige van hen hebben het er nu na een paar jaar, nóg over!

Miranda Apeldoorn
Miranda Apeldoorn Huiskamerconcert in Deventer Ondernemerscoach bij Zinvol

Wat hebben we dankzij jou een mooie avond gehad! Onze gasten waren erg enthousiast over je liedjes, de manier waarop je het aan elkaar praatte en hoe je als artiest er bent. Zelf blijf ik genieten van je teksten. Toen ik je EP luisterde werd me duidelijk waar je me het meest mee raakt. Het is je enthousiasme en vooral ook de hoop die uit je liedjes spreekt. In jouw liedjes is de kans op verandering springlevend. Ik hoop dat ze me de kracht blijven geven om die hoopvolle weg weer te gaan en mijn mond open te doen tegen alles wat dat wil weerspreken. Samen tegen de angst.

Frank Belt
Frank Belt Huiskamerconcert in Harlingen Verhalenverteller bij Op Verhaal

Een huiskamer concert van Maarten is meer dan muziek, het is een ware beleving, waarbij hij je inspireert en vrolijk achterlaat.

Marloes van de Kamp
Marloes van de Kamp Huiskamerconcert in Delft