Zoals vorige keer aangekondigd ben ik druk bezig met de opnames voor mijn eerste EP. Afgelopen maandag had ik een sessie backingvocals met Lise Low, een fantastische singer-songwriter uit Deventer. Ze heeft een paar ideeën en kladversies ingezongen voor de koortjes bij een aantal van mijn nummers. Hier kun je alvast een stukje beluisteren. Wat gaat dat refrein van “Leuker dan” gaaf worden!

Klik op het plaatje voor de opname

Singer-songwriter contest in het Koelhuis in Zutphen

Afgelopen zondag kon ik op de valreep nog meedoen aan een singer-songwriter contest. In het Koelhuis in Zutphen wordt 7 zondagen achter elkaar een Summer Sunday Club gehouden, waar verschillende songwriters hun liedjes laten horen. Elke zondag gaat er één iemand door naar de finale van 1 september. Daar spelen de zeven winnaars allemaal één liedje en wordt daaruit weer de beste gekozen.

Vorige week zondag heb ik meegedaan. Het was erg spannend, want ik was zeer onder de indruk van de zangkwaliteiten van de andere deelnemer, Nikki Scholten. Toch kreeg ik aan het einde te horen dat ik door mocht naar de finale op 1 september. Daar heb ik erg veel zin in! Het belooft een leuke middag te worden, waar in no-time zeven verschillende songwriters achter elkaar optreden. Iedereen speelt één nummer, en een professionele jury kiest wie er op 12 september mag gaan optreden in het nieuwscafé STROOM. Daarbij hoort ook een stukje publiciteit,  iets dat ik natuurlijk goed kan gebruiken. Dus mocht je in de gelegenheid zijn om op zondagmiddag 1 september naar Zuthpen te kunnen komen.. Zou super zijn! Sowieso is het Koelhuis een prachtige locatie, een mooi artistiek pand in een oud industriegebouw. En vlakbij het station, dus wat wil je nog meer.. 😉

Fijne zomer!

De Reisgenoot.

 

Reacties staan uit voor dit bericht.