Deuren dicht en frequenties open! Op donderdag 5 september kom ik op radio Voorst in het programma ‘Kettingreactie’. In dit programma heeft elk nummer een ‘link’ met het nummer dat ervoor en het nummer dat erna komt. Normaliter zit er geen live-muziek in deze uitzending, maar op 4 september heb ik de eer om drie liedjes te mogen spelen. Ook mijn nummers zullen verweven worden met de songs ervoor en erna. Wie heeft er ideeën wat er nog meer gedraaid zal worden? Kun je mijn muzikale inspiratiebronnen raden? Het programma wordt live uitgezonden tussen 10 en 11 ’s avonds op donderdag 4 september aanstaande. In de omgeving van Voorst en Deventer is de uitzending te beluisteren op de volgende frequenties: in de Ether op 105.3 FM, via de Kabel op 93.1 en via glasvezel op 103.7 FM. De mensen die verder weg wonen kunnen via de website van RTV Voorst een stream beluisteren. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om te luisteren dan wordt er op maandag 9 september een herhaling uitgezonden.

Nacht van goud

Ik ben gevraagd om op 14 september tijdens de ‘Nacht van Goud’ te spelen. Dit is speciale avond in Deventer, waarbij monumenten en andere bijzondere locaties geopend zijn voor bezoekers. Op de verschillende plekken worden verhalen voorgelezen, intieme optredens en mooie theatervoorstellingen gegeven. Een leuke gelegenheid om mijn akoestische set te komen beluisteren ;). Hier vindt je meer info.
Op de website zal ik later nog laten weten op welke locatie ik zal spelen. Daar vindt je ook een volledig overzicht van alle komende optredens, waaronder de parkparade in Doetinchem en de finale van de singer-songwriters contest in het Koelhuis te Zuthpen.

Nieuw fragment van de komende EP

Ik heb bijna alle opnames rond, dus de EP kan binnenkort naar de studio, om hem te laten mixen & masteren. Afgelopen week is er een vioolpartij ingespeeld bij verloren tijd. Klik hier voor een primeur van dit prachtige fragment.

Met muzikale groet,

de Reisgenoot

Reacties staan uit voor dit bericht.