DC DSG

Een jaar geleden ging het Deventer Songwriters Gilde officieel van start. Het begon ooit als een wild idee tijdens een rendevouz met Lise Low in café Vrienden van Vroeger. Een paar maanden verder stond er een plan in de steigers: Een maandelijks open podium, een paar grote evenementen en een groep waarin de songwriters elkaar konden vinden, inspireren en verder helpen. Het was een goed plan. Maar ik had nooit durven hopen dat het zo goed zo lopen!

Het open podium is in het Burgercafé, we programmeren maandelijks op een aantal verschillende plekken in Deventer, deden mee bij Festival Havenwerk en het Humorfestival, maakte multi-mediale kunstexposities, gaven workshops, hielden co-write avonden, en ga zo maar door. Wat een episch jaar. Enorm veel dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt: songwriters, horeca, podia, ondernemers, teveel om op te noemen!

En we gaan voorlopig lekker door. Je leest er meer over in de Deventer Centraal op pagina 11, deze maand met een speciale over Lise Low (ze gaan elke maand één van de songwriters van het gilde in de schijnwerpers zetten)

Deventer Centraal online

Reacties staan uit voor dit bericht.