Misschien herinneren sommigen van jullie zich nog de nacht van goud in 2013. Een fantastische avond met een hoop mooie optredens. Ik zat toen in de kelder van de Hoge Ramen. Deze winkel heeft een prachtig pand in Deventer, met een geheel verborgen kelder waar nooit iemand komt. Tot die avond dus, want toen werd er een loper uitgelegd, er werden stoeltjes en kaarsjes neergezet en de ruimte werd gevuld met muziek. De prachtige intieme setting haalde het beste in mij (en het publiek) naar boven.

Het schreeuwde om herhaling! Gelukkig vond de organisatie dit ook en komt er dit jaar een tweede editie van de nacht van goud. Er is een supertof cultureel programma op meerdere locaties in de stad, met kleinkunst, muziek, gedichten, verhalen en noem maar op. De meeste locaties zijn normaliter gesloten voor publiek, dus dit is een mooie kans om stiekem een kijkje te nemen (en daarbij te genieten van allerlei mooie kunstenaars en artiesten die Deventer rijk is!) Op alle locaties wordt er steeds een kort programma van 15 minuten herhaald. Tussen de programma’s is er steeds een pauze, zodat groepen mensen van de ene naar de andere locatie kunnen lopen.

Zelf speel ik dit jaar in de kelder onder Dille & Kamille in de Walstraat. Klik op de onderstaande flyer of link voor het gehele programma: http://www.openmonumentendag.nl/activiteit/deventer-kleinkunst/

1409915763_140819_flyer_nvg-1

1409915763_140819_flyer_nvg-2

Reacties staan uit voor dit bericht.